Δευτέρα 19 Φεβρουαρíου 2018 | 15:45
«It’s the most wonderful time of the year» και μια ακόμα φορά η Νέα Υόρκη ετοιμάζεται να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.
Με ένα καταπληκτικό βίντεο, ο εικονολήπτης Νίκος Σαράντος από την Κρήτη, μας παρουσιάζει τη "μαγεία" του χιονισμένου Ψηλορείτη που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα.
Το δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας φόρεσε τα... λευκά του και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους χειμερινούς της επισκέπτες.
Πρόκειται για διαμάντια της λαϊκής παράδοσης και της τέχνης, που ταιριάζουν ιδανικά με το φυσικό περιβάλλον και μαγεύουν με την ομορφιά τους.
Πέτρινα σπίτια και αρχοντικά, εντυπωσιακές καμάρες, πανέμορφες εκκλησίες δαιδαλώδη καλντερίμια, λιθόστρωτες πλατείες και αυθεντικοί άνθρωποι...
Πράσινοι λόφοι, επιβλητικά βουνά και άγρια δάση συνθέτουν το σκηνικό γύρω από την παγωμένη πρωτεύουσα της Νορβηγίας.
Σελίδα 1 από 7

Live Radio Television

[pb_row background="none" solid_color_value="#FFFFFF" solid_color_color="#ffffff" gradient_color="0% #FFFFFF,100% #000000" gradient_color_css="" gradient_direction="vertical" pattern="" repeat="full" image="" stretch="none" position="center center" paralax="no" parallax_scroll="no" video_url="" autoplay="no" border_width_value_="0" border_style="solid" border_color="#000" width_value="" width_unit="%" div_padding="" div_padding_top="10" div_padding_bottom="10" div_padding_right="10" div_padding_left="10" css_suffix="" id_wrapper="" ][pb_column span="span12"][pb_accordion el_title=" " initial_open="1" multi_open="no" filter="no" appearing_animation="0" ][pb_accordion_item heading="Κανάλι της Βουλής" icon="" tag="" ][/pb_accordion_item][/pb_accordion][/pb_column][/pb_row]
Κύλιση στην Αρχή