Πέμπτη 18 Ιανουαρíου 2018 | 21:45

Οι ειδυλλιακές παραλίες της Πρέβεζας από ψηλά

Ο Λάζαρος Τσάτσος και τo epirustravel.eu δημιούργησαν μια σύνθεση από εναέρια βίντεο που αναδεικνύουν την ειδυλλιακή ομορφιά των παραλιών της Πρέβεζας! Το βίντεο μάλιστα συνδυάζεται και με αναλυτική αφήγηση. 
Δείτε πόσους λόγους έχετε να επισκεφτείτε την Ήπειρο αυτό το καλοκαίρι, και μάλιστα σε μέρη που δεν «πήζουν» από τουρίστες και όπου οι τιμές διατηρούνται προσιτές…

Όπως αναφέρεται: Η ακτογραμμή του Νομού Πρεβέζης έχει μήκος πάνω από 65 χιλιόμετρα. H αφετηρία της είναι η παραλία της Κυανης ακτής στον νότο και καταλήγει μέχρι την παραλία Σαρακίνικο στον Βορρά.

Αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα νερά που το μήκος τους ξεπερνάει τα δυο χιλιόμετρα θα συναντήσουμε εξερευνώντας τον νομό, όπως η παραλία Μονολύθι, Κανάλι, Καστροσυκία,Βράχος-Λούτσα .Η ακτογραμμή του Nομού Πρεβέζης έχει μια ιδιομορφία, καθώς όσο ανεβαίνουμε προς τα βόρεια , τα πεύκα σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου παίρνουν την θέση τους ,αλλάζοντας το τοπίο.
Η Αμμουδία με τις εκβολές του Αχέροντα , το Αλονάκι, η Κερέντζα, και κατευθυνόμενοι προς την Πάργα, ο Αι Γιανακης, ο Αγιος Σώστης, το κρυονέρι και ο Βάλτος είναι κολπίσκοι που συνδυάζουν κατάλληλα το πράσινο με τo γαλάζιο, προσφέροντας ιδιαίτερη ομορφιά. Η Λυγιά, η Αμμουδιά τα δυο γραφικά ψαροχώρια όπου μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψάρι, ο Όρμος του Οδυσσέα που συνιστάται για κατασκηνωτές με τροχόσπιτα και σκηνές.

Γαλήνιες, απόμακρες, κοσμικές, μοναχικές είναι οι παραλίες του Νομού Πρεβέζης, ιδανικές για τον οποιοδήποτε επισκέπτη.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Live Radio Television

Κύλιση στην Αρχή