Πέμπτη 18 Ιανουαρíου 2018 | 21:48

"Φωτιές" άναψε το tweet του Παπαδημούλη για το έλλειμμα

«Φωτιές» άναψε ένα tweet του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σχετικά με το έλλειμμα.
«Από έλλειμμα 15,1 το 2009, 1,2% φέτος και πλεόνασμα 0,6% το 2018. Βήμα-βήμα βγαίνουμε από την χρεοκοπία κ τα μνημόνια που μας έβαλαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης, προκαλώντας καυστικά σχόλια από στελέχη άλλων κομμάτων.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Μνημείο θράσους!! Το έλλειμμα μειώθηκε με τους νόμους και τα μέτρα που σκληρά πολέμησε ο ΣΥΡΙΖΑ στις πλατείες και στις πορείες. Αμάν πια!!». Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον κ. Γεωργιάδη λέγοντας ότι «Το έλλειμμα του 15,1% το 2009, δημιουργήθηκε από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που τότε έβριζες και τώρα γλύφεις. Όντως μνημείο θράσους!».
Ενώ, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με μία αναφορά ακόμη και στην παγκόσμια πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Γελένα Ισινμπάγιεβα, απάντησε στον Δημήτρη Παπαδημούλη, γράφοντας: «Συνάδελφε τέτοια άλματα χρόνου και λογικής τα ζηλεύει και η Γελένα Ισινμπάγιεβα.
«Το έλλειμμα με ΝΔ ήταν: 10,2% το 2008 και 15,1% το 2009. Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε την προσπάθεια μείωσης έχοντας απέναντι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξεχνώ», έγραψε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Οικονομικών και στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Φίλιππος Σαχινίδης.Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Live Radio Television

Κύλιση στην Αρχή