Κυριακή 20 Αυγοúστου 2017 | 20:19
Η Jenna Jenovich είναι μοντέλο που έγινε διάσημο από τις φωτογραφίσεις του στο Maxim.
Το όνομά της είναι Viki Odintcova και οι φωτογραφίες της κάνουν... πάταγο στο Intstagram, όπου 4 εκατ. άνθρωποι την ακολουθούν...
Μεσουρανούσε πριν από πολλά χρόνια σε μία από τις πιο μακροχρόνιες ξένες σειρές που προβάλλονταν και στην ελληνική τηλεόραση.
Στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους η Χρύσπα, η οποία ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της με μαγιό...
Πολλά ονόματα είχαν ακουστεί για την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού Epsilon, "Survival Secret", το οποίο θα γυριστεί στην Πελοπόννησο.
Δεν θυμάμαι ποια, νομίζω η Σίρλαιη Μακ Λαίην το είχε πει. «Βεβαίως ξάπλωσα μ' όλους σχεδόν τους συμπρωταγωνιστές μου».
Δεν θυμάμαι ποια, νομίζω η Σίρλαιη Μακ Λαίην το είχε πει. «Βεβαίως ξάπλωσα μ' όλους σχεδόν τους συμπρωταγωνιστές μου». Άντε τώρα κάποια ηθοποιός του σινεμά, παντρεμένη κι όχι, να ισχυριστεί ότι δεν έτρεξε τίποτα, ούτε τρίψιμο για ζέσταμα, μ' αυτόν που έκαναν γυρίσματα για εβδομάδες, εκτός έδρας. Ποιος θα μασήσει.
«Ας αφήσουν τα σάπια, όπως εγώ, έτσι όλες θα το κάνουν με συνάδελφο, με τον οποίον θα έχουν φιληθεί, θα έχουν αγκαλιαστεί μπροστά στις κάμερες...» πρόσθεσε η Σίρλαιη Μακ Λαίην. Και μετά από χρόνια διαβάζεις σε μια αυτοβιογραφία σταρ του κινηματογράφου ότι ναι, μια φορά, μια νύχτα με φεγγάρι, το έκανε με την τάδε. Και πέφτει από τα σύννεφα ο μισός πλανήτης.
«Σοβαρά;». «Δεν το πιστεύω!». «Αυτή η κούκλα έκανε έρωτα με τούτον τον άσχημο, απίστευτο!». Τέτοια.
Αν, λοιπόν, δεχθούμε το... νόμο της Σίρλαιη Μακ Λαίην, που έχει πλησιάσει τα 85 χρόνια και συνεχίζει να μελετά το Κάμα Σούτρα, καμία έκπληξη που ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάθιου Μακόναχυ πήγε μ' όλες σχεδόν τις συμπρωταγωνίστριές του. Την Σάντρα Μπούλοκ, την Ρενέ Ζελβέγκερ, την Πατρίτσια Αρκέτ, την Πενέλοπε Κρουζ. Εμένα θα μου έφθανε μονάχα η τελευταία, η Ισπανίδα.
Χαρακτηριστική φιγούρα της Φωκίωνος. Κυκλοφορούσε μια μία μαϊμού στον ώμο. Ή καλύτερα με έξι μαϊμούδες. Τόσες πέρασαν από τους ογκώδεις ώμους του Νίκου Paezano Xατζηκώστα.
Μετά τις δυσκολίες που πέρασε οικονομικά ο Αντώνης Ρέμος λόγω της ενασχόλησής του με τον ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή, φαίνεται...
Σελίδα 1 από 24

Live Radio Television

Κύλιση στην Αρχή