Πέμπτη 17 Αυγοúστου 2017 | 14:31
Δεν θυμάμαι ποια, νομίζω η Σίρλαιη Μακ Λαίην το είχε πει. «Βεβαίως ξάπλωσα μ' όλους σχεδόν τους συμπρωταγωνιστές μου».
Δεν θυμάμαι ποια, νομίζω η Σίρλαιη Μακ Λαίην το είχε πει. «Βεβαίως ξάπλωσα μ' όλους σχεδόν τους συμπρωταγωνιστές μου». Άντε τώρα κάποια ηθοποιός του σινεμά, παντρεμένη κι όχι, να ισχυριστεί ότι δεν έτρεξε τίποτα, ούτε τρίψιμο για ζέσταμα, μ' αυτόν που έκαναν γυρίσματα για εβδομάδες, εκτός έδρας. Ποιος θα μασήσει.
«Ας αφήσουν τα σάπια, όπως εγώ, έτσι όλες θα το κάνουν με συνάδελφο, με τον οποίον θα έχουν φιληθεί, θα έχουν αγκαλιαστεί μπροστά στις κάμερες...» πρόσθεσε η Σίρλαιη Μακ Λαίην. Και μετά από χρόνια διαβάζεις σε μια αυτοβιογραφία σταρ του κινηματογράφου ότι ναι, μια φορά, μια νύχτα με φεγγάρι, το έκανε με την τάδε. Και πέφτει από τα σύννεφα ο μισός πλανήτης.
«Σοβαρά;». «Δεν το πιστεύω!». «Αυτή η κούκλα έκανε έρωτα με τούτον τον άσχημο, απίστευτο!». Τέτοια.
Αν, λοιπόν, δεχθούμε το... νόμο της Σίρλαιη Μακ Λαίην, που έχει πλησιάσει τα 85 χρόνια και συνεχίζει να μελετά το Κάμα Σούτρα, καμία έκπληξη που ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάθιου Μακόναχυ πήγε μ' όλες σχεδόν τις συμπρωταγωνίστριές του. Την Σάντρα Μπούλοκ, την Ρενέ Ζελβέγκερ, την Πατρίτσια Αρκέτ, την Πενέλοπε Κρουζ. Εμένα θα μου έφθανε μονάχα η τελευταία, η Ισπανίδα.
Η Φαίη Σκορδά «κολάζει» τον ανδρικό πληθυσμό με τις φωτογραφίες που ποστάρει στο instagram.
Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο μπικίνι, υποδέχτηκε τον Αύγουστο η Μαρία Μπακοδήμου.
Φωτογραφίζει τα οπίσθιά της και υποστηρίζει ότι τα παιδιά της είναι περήφανα με τη δόξα που έχει αποκτήσει
Ξανθιά γαζέλα, κορμί θανατηφόρο, ιδανικά οπίσθια και στήθος που καρφώνεις τα μάτια σου εκεί και μένεις.
Ζήτησαν από την Μπέλα Χαντίντ να κάνει διαφημιστική φωτογράφιση για κοσμήματα γνωστής εταιρείας στο περιοδικό «V» και το μοντέλο αποδείχθηκε...
Η Ελένη Σκαφιδά είναι από τις γυναίκες που σε κάνουν να πιστεύεις πως υπάρχει πραγματική ομορφιά στον κόσμο και η γυμνή της φωτογράφηση είναι η απόδειξη.
Σελίδα 1 από 5

Live Radio Television

Κύλιση στην Αρχή